Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

A Tajti-Music Hang szeráruházak története az 1990-es években kezdődött. Cégünk ekkor jött létre 100 százalékos magyar tulajdonú és székhelyű családi vállalkozásként azzal a céllal, hogy a hazai zenészekhez a legkedvezőbb áron juttassa el a népszerű vagy ritkaságnak számító hangszereket, hangtechnikai és fénytechnikai berendezéseket. Első üzletünk és szervizünk Pellérden kezdte meg működését nagy sikerrel. Dinamikus fejlődés eredményeként napjainkban már Budapesten és Pécsen található hangszeráruházaink mellett webáruházunk is a változatos vásárlói igények kényelmes és gyors kiszolgálásáról gondoskodik.

Bőséges kínálatunkat új és használt akusztikus és elektronikus hangszerek, hangtechnikai, fénytechnikai, számítástechnikai termékek, stúdió, DJ és multimédia eszközök, kiegészítők, kották, szakkönyvek és ajándéktárgyak alkotják. Üzleteink gazdag választékában neves gyártók népszerű termékei mellett a szinte beszerezhetetlen ritkaságok is elérhetőek. Raktárunk naprakész árukészletének gerincét elsősorban hazai beszerzési forrásból származó, magyar garanciával rendelkező termékek képzik, melyek bemutatótermeinkben kipróbálhatóak.

 

Termékeink és hozzájuk kapcsolódó magas színvonalú szolgáltatásaink értékesítését képzett munkatársaink segítik, akik maguk is aktív zenészek, DJ-k, valamint hangosítás és stúdiótechnika terén jártas szakemberek, így a kor elvárásainak megfelelő szaktudással és barátságos kiszolgálással teszik élménnyé a vásárlást. Ügyfélszolgálatunk készségesen nyújt terméktámogatást, a garanciális vagy garancián túli javítások lebonyolítását professzionális szerviz hátterünk biztosítja.

Különösen fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, törzsvásárlóink hűsége és szeretete, ezért rugalmas, vásárlóbarát hozzáállással biztosítjuk, hogy termékeinkhez kényelmesen és gyorsan juthassanak hozzá üzleteinkben vagy kiszállítással. Számos híres, elismert előadóművészt tudhatunk visszatérő vásárlóink közt - bizonyítva, hogy jó úton járunk.