Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

Szállítási információk

Webáruházunk megrendeléseit a DPD futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-17:00 között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A házhozszállítás díjszabása

50.000 Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes az ország egész területére! 50.000 Ft alatti megrendelésnél egységesen 3.800 Ft a belföldi kiszállítás díja. A csomagok megérkezése készleten lévő termékek esetén a rendeléstől számított 1-3 munkanap.

Személyes átvétel üzleteinkben

Megrendelt termékeit személyesen is átveheti pécsi üzletünkben. Amennyiben rendelését nem tudja átvenni - és ezt nem jelzi nekünk elérhetőségeink bármelyikén - az átvételi értesítő e-mail kézhezvételétől számított 14 napon belül, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a vásárlási szerződéstől elálljunk.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!