Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
108.900 Ft
Menny.:db

Vox VT40X,VET technológiás modellező gitárerősítő, Valvetronix, 1x10" hangszóró, 40W, USB, ToneRoom

Ár:
108.900 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: VOX
Szállítási díj: 5.999 Ft
Várható szállítás: 2024. július 22.

             

Leírás

Vox VT40X VET technológiás 40W modellező gitárerősítő. Az erősítő és az effekt beállításával hozza létre saját hangzását! A VOX VTX sorozata új alapokra helyezi az erősítő modellezést!

  • A VET (Virtual Elements Technology) technológiának köszönhetően valóban fantasztikus hangminőség
  • Valvetronix elektroncsöves előerősítők, többfokozatú erősítő áramkörök
  • Hibrid digitális és analóg végerősítő
  • Kiváló hangminőséget eredményező DSP rendszer
  • Különleges formavilág, a kialakításnak köszönhető zengő hangzás
  • Tone Room editor/librarian szoftver segítségével könnyen beállíthatók az erősítők és az effektek
  • 11 valósághű erősítő modell (A Tone Room szoftver használatakor 20)
  • 13 kiváló minőségű effekt
  • 33 preset program (A Tone Room szoftver használatakor 60), például híres gitárosok nevével fémjezett hangszínekA külön megvásárolható VFS5 lábkapcsolóval játék közben is könnyen átkapcsolhat

A 2001-ben megjelent VOX Valvetronix sorozat evolúciója folytatódik, ennek következő lépcsője a fejlett modellezési technológia az egyedülálló Valve Reactor áramkör kombinálása, amely leképezi a csőves erősítők működési jellemzőit.

A legújabb VT20X/VT40X/VT100X új modellező motorjának köszönhetően a hangok jobbak, mint bármikor! A VET (Virtual Element Technology) segítségével, amely modellezi az elektronikus alkatrészeket és az egyes áramköröket, a VTX erősítők a mai napig a legpontosabb és legvalóságosabb hangzásokat állítják elő. Ezeket az új erősítőket is többfokozatú Valvetronix csöves előfok jellemzi. Az analóg áramkörű előfoknak köszönhetően a vákuumcsöves erősítőket jellemző tónusú finom hangzás jön létre. Az áramköri kialakítás mellett, a VTX erősítők ütőkártyája a zárt doboz, és a különleges kialakítású bass-reflex nyílás, mely lenyűgözően zengő hangot eredményez. A korábbi modellező erősítőkhöz képest jelentős továbblépés az új VOX Tone Room szerkesztő szoftver, melynek segítségével könnyedén megváltoztathatja a már meglévő erősítő és effekt beállításokat, vagy teljesen újakat hozhat létre!

A VET (Virtual Elements Technology) technológiának köszönhetően valóban fantasztikus hangminőség

Az eredeti erősítők kimeneti hangjának egyszerű modellezése helyett, a VET (Virtual Elements Technology) segítségével közvetlenül az alkatrészek és az áramkörök modellezése történik. A VET tökéletesen reprodukálja az eredeti erősítő jellemzőit.

Valvetronix elektroncsöves előerősítők, multi-stage erősítő áramkörök

A VOX Valvetronix sorozat egyesíti a legmodernebb digitális technológia, a hagyományos analóg áramkörök, és a valódi vákuum csöves áramkörök minden előnyét. A VT20X/VT40X/VT100X Valvetronix előfoka többfokozatú előerősítő áramkörből áll. Az áramkör pontosan reprodukálja a klasszikus csöves erősítők jellegzetes torzítását, gyors reagálását és hangszínbeli jellemzőit, ez kizárólag digitális technológiával egyszerűen lehetetlen.

Hibrid digitális és analóg végerősítő

A végerősítő rész egy valódi analóg áramkör, és egy kiváló minőségű digitális erősítő ötvözete. Az analóg áramkör hűen reprodukálja az A és AB osztály közötti hangzás különbséget, az effekt torzítását, és a vákuum csövek dinamikus válaszának változását. Mindezek a paraméterek kívánság szerint beállíthatók, annek köszönhetően a hang és az erősítő teljes mértékben testreszabható.

Kiváló hangminőséget eredményező DSP rendszer

A DSP továbbfejlesztésével jelentősen javult az erősítő modellek hang minősége. Az amúgy is kiváló DSP feljavítása - a mintavételezési tartomány növelése és az egyes erősítő modellek hangjának tökéletesítése mellett - a hang karakterét meghatározó effektek minőségének javulását is lehetővé tette.

Különleges formavilág, a kialakításnak köszönhető zengő hangzás

A teljesen zárt kialakítás és a különleges tervezésű bass-reflex nyílás kombinációja káros rezonanciáktól mentes, átütő, mélyhangokkal telített hangzást eredményez. Ezek az erősítők – méretük meghazuttolásával – lenyűgőző erővel képesek megszólalni.

Tone Room editor/librarian szoftver segítségével könnyen beállíthatók az erősítők és az effektek

A VT20X/VT40X/VT100X tipusok beállításához használhatja a Tone Room editor/librarian szoftvert is. A szokásos erősítő és effekt szerkesztés mellett, a szoftver lehetővé teszi a paraméterek olyan aprólékos beállítását is, mintha azt magán a készüléken végezné el. Az álom hangszín beállítása után mentést végezhet, akár három erősítő, iletve effekt beállítást is eltárolhat, ezeket később az erősítőn belül is megváltoztathatja. A világszerte VT20X/VT40X/VT100X erősítőt használók erősítő és effekt beállításaikat feltölthetik a világhálóra és ezek a Tone Room segítségével bármikor letölthetők. A Windows és Mac verziók mellett a Tone Room iOS és Android eszközökön is használható.

11 valósághű erősítő modell (A Tone Room szoftver használatakor 20)

A Valvetronix sorozattól örökölt modellezési technológia a különféle erősítő hangok teljes skáláját kínálja. A gitárosok által használt, legkeresettebb csöves erősítők hangzásaiból, beleértve a ritka vintage erősítőket és drága boutique erősítőket is, 11 (az editor/librarian szoftver használatakor 20) féle erősítő modell áll rendelkezésre. A kínálatban a legújabb high-gain erősítők is szerepelnek, így bármilyen technikához vagy műfajhoz tetszés szerint választhat.

13 kiváló minőségű effekt

Az effekt használata a hangzás kialakításakor elengedhetetlen. A VT20X/VT40X/VT100X négy, az erősítő egység elé elhelyezhető torzítót és dinamika effektet, négy térhatást fokozó, azaz Flanger és Delay effektet, és négy Reverb-et, így összesen 12 beépített effektet tartalmaz. A zajcsökkentővel együtt egyidőben akár négy effektet is használhat. Az effektek több paramétere változtatható, így szabadon beállíthatja a kívánt hangot. A Tap gomb megkönnyíti a késleltetési idő vagy a modulációs sebesség meghatározását.

33 preset program (A Tone Room szoftver használatakor 60), például híres gitárosok nevével fémjezett hangszínek

33 preset program (A Tone Room szoftver használatakor 60) segítségével a VT20X/VT40X/VT100X minden képessége kihasználható. Az előre elkészített beállítások között számtalan híres gitáros nevével fémjelzett program is található, ezek gyors betöltése után teljesen élethű gitárhangzással játszhatja el kedvenc dalait. Természetesen ezek a programok is szerkeszthetők, és a saját hangzások akár nyolc memóriahelyre is eltárolhatók.

A külön megvásárolható VFS5 lábkapcsolóval játék közben is könnyen átkapcsolhat

A külön megvásárolható VFS5 lábkapcsoló segítségével nemcsak a programokat kapcsolhatja át, hanem be- és kikapcsolhatja az effekteket vagy lábbal elvégezheti a Speed, illetve Tap beállításokat, ezáltal élőben is tetszés szerint alakíthatja, változtathatja a hangzást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!