Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
64.800 Ft
Menny.:db

VOX Mini GO 3 gitárkombó

Ár:
64.800 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: VOX
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 03.

             

Leírás

Egy szórakoztató és élvezhető erősítő
A VOX MINI GO a gyakorlástól az élő koncertig, otthon, egy koncerthelyszínen vagy az utcán, bárhol és bármire használható.

A VOX MINI GO sorozatú gitárerősítő bárhová elvihető, így minden helyszínen - akár otthon, akár az utcán vagy egy koncertteremben - élvezetessé teszi a zenélést.
Ezek a készülékek könnyűek, kicsik és hordozható akkumulátorról táplálhatók. Az erősítőkben a tökéletes zenei élmény érdekében a Cambridge50 erőteljes és valósághű erősítő modelljei mellett egy újonnan kifejlesztett Talking Modulation, azaz Vocoder effekt, valamint különféle egyéb effekt, mikrofon bemenet, AUX bemenet, fejhallgató csatlakozó és egy számtalan műfajra jellemző dob Pattern lejátszására alkalmas dobgép is helyet kapott. 

VOX MINI GO 3
Ez a legkisebb erősítő, melyben egy 5 coll-os, 3 W-os hangszóró található. A készülékben egy kiváló minőségű dobgép is helyet kapott. Ez a modell, legyen szó otthoni vagy szabadtéri használatról, tökéletesen megfelel a szórakoztató, dobgéppel kísért játékhoz.

● A VOX Cambridge50 erősítő modelljei alapján
● A beépített effektek színesebbé teszik a gitár hangját
● A dobgép szórakoztatóbbá teszi a játékot!
● Számtalan bemeneti, illetve kimeneti csatlakozó – kiváló játékhoz és szóló énekhez!
● Hordozható akkumulátorról működtethető – tökéletes választás utcai zenéléshez is

A VOX Cambridge50 erősítő modelljei alapján
A VOX MINI GO sorozat hangját meghatározó VOX Cambridge50 erősítő modellek a „VET” modellezési technológiát alkalmazzák, amely élethű és érzékeny hang visszadást tesz lehetővé. A zenész kiválaszthatja a számára megfelelő erősítő modellt, a hagyományos VOX  AC30 típust, egy erősítő Stack modellt a 80-as évekből, a Boutique erősítőt, vagy az erőteljes torzítású High-gain erősítőt. Elektro-akusztikus gitár vagy billentyűzet csatlakoztatásakor rendkívül hasznos a LINE érzékenységű bemenet beállításának lehetősége.
Egy újonnan kifejlesztett Talking Modulation, azaz Vocoder effekt is beépítésre került, amely gitározás közben a mikrofonba énekelve, vagy beszélve (vagy ha nincs mikrofon csatlakoztatva, a gitár húrok csipkedése közben) úgy változtatja meg a hangot, mintha a gitáros egy „beszélő gitáron” játszana. 

Erősítő modellek:
DELUXE CL
Ez egy kétcsatornás, 22W-os, fekete előlappal szerelt, megjelenésében a 60-as éveket idéző, 6V6-os teljesítmény csőves, csöves meghajtású Reverb-bel felszerelt, nagy hangú, és alacsony teljesítményű erősítő. A Vibrato csatona saját modellezés. 

BOUTIQUE CL
Egy kiváló minőségű erősítő tiszta csatornája, ami csak külön megrendelésre készült, és különleges torzításáról volt híres. Lágy mélytartományának, ütős középfrekvenciáinak, és kellemes magashangjainak köszönhetően Single Coil hangszedőkhöz ideális.

BOUTIQUE OD
Egy külön megrendelésre készült, kiváló minőségű, 100W-os erősítő Overdrive csatornája, mely különleges torzításáról volt híres. A GAIN szabályzóval gyönyörűen kitartott, rendkívül kifejező hangot lehet előállítani.

VOX AC30
Ez a modell az AC30 normál csatornáját modellezi. A Celestion Alnico “Blue” hangszórók tiszta magas tartománya, valamint gazdag középtartomány és csodálatosan tiszta hang jellemzi.

VOX AC30TB
Ez egy 1964-es AC30 “Top Boost” áramkörével kiegészített AC30-as erősítő modellezése. Egyenletes magastartomány, tiszteletet parancsoló, mély Overdrive, és telt, ragyogóan tiszta hang jellemzi.

BRIT 800
Egy angol gyártónál 1983-ban készült egycsatornás, 100W-os fej, Master hangerővel. A GAIN szabályzó felcsavart állásánál a 80-as évekre jellemző hard rock és heavy metal hangzás jön létre.

BRIT VM
Egy 2007-ben Angliában gyártott 100W-os, négycsatornás kialakítású, erőteljes hangú erősítőfej. Az erősítőből kiemelt "Overdrive 2" csatorna modellezésével szűk mélytartományú, nagynyereségű metál hangzást állítottunk elő.

SL-OD
Egy 1991-ben épített kígyóbőr borítású, 100W-os erősítőfej Overdrive csatornájának modellezése. Nyitott mélyhangjának és kompresszált közép-magas tartományának köszönhetően erőteljes, kemény hangzású. Még legszélsőséges Gain beállítások mellett
sem veszít karakteréből.

DUPLA REC
Egy fenevadként ordító, modern High-gain csatornával felvértezett erősítő. Erőteljes és nyitott mélytartomány, csillogó magashangok, és óriási Gain jellemzi, ezért még a legmélyebbre lehangolt gitárokhoz, illetve a fémesen megszólaló héthúrú gitárokhoz is ideálisan használható.

VOCODER
Amikor gitározás közben a mikrofonba énekel vagy beszél, a Talking Modulation effekt aktiválódik, és az egésznek olyan hangja lesz, mintha a gitár énekelne. Ez akkor működik igazán jól, ha tisztán beszél, és közben változtatja a hangját.

LINE
Ez egy tiszta hangú erősítő, melynek csak hangszín szabályzója van. Vonalszintű audio jelet szolgáltató eszközöknél, például elektro-akusztikus gitárnál vagy billentyűzetnél működik a legjobban.

A beépített effektek színesebbé teszik a gitár hangját
A tisztább hangzás érdekében a VOX MINI GO sorozat effektjeit úgy alakították át, hogy a pontosabb modellezésnek köszönhetően jobban megfeleljen a modern zenei hanggal szemben támasztott követelményeknek, és hogy ezzel együtt változatosabb hangokat
lehessen létrehozni. A használható effekt típusok a Chorus, Phaser és az Octave. A Delay/Reverb típussal együtt ez összesen nyolc féle effekt típus.

Effekt típusok
EFFECTS 1 (Modulation típusok/ Octave-ok)
CHORUS: Szabványos kórus effekt, mely teltebbé, teresebbé teszi a hangot.
PHASER: Phaser effekt, amely ciklikusan hullámzóvá teszi a hangot.
TREMOLO: Ez egy tipikus Tremolo, amely felfelé és lefelé ciklikusan modulálja a hangerőt.
OCTAVE: Olyan effekt, amely az alaphangot egy oktávval mélyebb basszushangzással egészíti ki. A szabályzóval beállítható az oktáv hang mennyisége, és a végletekig növelve az oktáv hang mennyiségét, akár egy erősen rezonáns szintetizátor hang is előállítható.
EFFECTS 2 (Delay/Reverb típusok)
A.DLY: Egy Bucket Brigade Device (BBD) által használt analóg Delay modellezése.
D.DLY: A digitális rendszerekre jellemző, tiszta Delay hangzást állít elő. Különösen ritmikus játéknál hatásos, amikor a késleltetési idő megegyezik a dal tempójával. 
SPRING: Számtalan gitárerősítőbe építettek rugós zengetőt. Ez az effekt egy ilyen rugós zengetőt modellez.
HALL: Ez az effekt egy számtalan visszhang összetevőt tartalmazó koncert terem zengésének modellezése. A gombok és szabályzók működése ugyanaz, mint a SPRINGnél.

A dobgép szórakoztatóbbá teszi a játékot!
A sorozat erősítőiben számtalan műfajra jellemző dob Pattern, és különféle metronóm típusok hangjának lejátszására alkalmas dobgép is helyet kapott. Műfajonként három variáció, összesen 33 féle ritmus Pattern.
A választó segítségével könnyen behívhatja a ritmus Pattern-t, majd beállíthatja a tempót és a hangerőt, ezáltal élvezheti a ritmus-alapú dzsemmelést, kidolgozhatja riff ötleteit, és gyakorolhatja a tempó tartást - mind megannyi lehetőség, mely élvezetessé teszi az erősítő használatát.

Ritmus Pattern-ek: ROCK, METAL, POP, BLUES, FUNK, R&B, JAZZ, LATIN, DANCE 3/5/7, METRO

Hordozható akkumulátorról is működtethető – tökéletes választás utcai zenéléshez
A VOX MINI GO sorozat a kereskedelmi forgalomban kapható hordozható akkumulátorral vagy a mellékelt hálózati adapterrel működtethető. Ezek az erősítők tökéletesen használhatók utcai zenéléshez és szabadtéri fellépéshez is. A tartozék hordozó hevedernek köszönhetően az erősítőt bárhová könnyedén magával viheti, és bárhol, bármikor zenélhet egy jót.

Számtalan bemeneti, illetve kimeneti csatlakozó – kiváló játékhoz és szóló énekhez!
A Jack-es gitár bemenet mellett, ezek erősítők különböző más bemeneti, illetve kimeneti csatlakozóval is fel vannak szerelve. Beállíthatja a mikrofon bemenet hangerejét, és a bemeneti jelhez használhatja a játékhoz vagy a szóló énekhez legoptimálisabb
Delay/Reverb effekteket. A Talking Modulation effekt alkalmazásához kiválaszthatja a VOCODER erősítő modellt, amitől olyan lesz a hang, mintha egy beszélő gitáron játszana, amihez gitározás közben a mikrofonba kell énekelnie, vagy beszélnie. 
Az erősítő zenelejátszó vagy más külső hangforrás jelének fogadására egy AUX IN bemeneti csatlakozóval is rendelkezik, így a gitár és a mikrofon bemenettel együtt összesen három bemeneti csatorna egyidejű használatát teszi lehetővé.
Mindezek mellett az erősítőben egy láda szimulátor is helyet kapott, amelynek a PHONES csatlakozó használatakor van a legnagyobb jelentősége. Ez ugyanis szimulálja egy gitár erősítő láda jellemzőit és ezeket még a teljesítmény erősítő előtt hozzáadja a fejhallgató kimenet jeléhez. Tökéletes megoldás, ha hangfelvételt készít vagy fejhallgató használatával gyakorol.

Műszaki adatok
• Erősítő modellek: 11
• Effektek: 8
• Ritmusok: 33
• Tempó: 40-240 bpm
• E Tuner: E1-E6 (41,2 Hz-1318,5 Hz)
• Bemenet/kimenet: INPUT Jack, MIC IN csatlakozó, AUX IN csatlakozó, PHONES
csatlakozó, FOOT SW csatlakozó, DC csatlakozó, DC 5V IN csatlakozó
• Kimeneti teljesítmény: Maximum 3 W RMS, 4 ohm-on
• Hangszóró: 5 coll-os, 4 ohm-os
• Tápellátás: Hálózati adapter vagy hordozható akkumulátor (kereskedelmi
forgalomban kapható)
VOX MINI GO 3/10: DC 12 V vagy 5 V (DC 5V IN)
• Energiafogyasztás
VOX MINI GO 3/10: 1 A
• Hordozható akkumulátor: 5 V/3 A*
• Méretek (szélesség x mélység x magasság):
VOX MINI GO 3: 256 x 180 x 249 mm

• Tömeg
VOX MINI GO 3: 3,5 kg
• Tartozékok: AC adapter (VOX MINI GO 3/10: DC 12V, VOX MINI GO 50: DC 19V),
hordozó heveder.
• Kiegészítők (külön vagy szettben vásárolhatók meg): VFS3 lábkapcsoló (a VOX MINI
GO 10/50-hez)
Hordozható akkumulátor használata esetén ügyeljen a következőkre:
- Használjon 1,5 A vagy ennél nagyobb áramú (teljesítményű) hordozható akkumulátort.
- A használt hordozható akkumulátortól és az USB kábeltől függően előfordulhat, hogy
az erősítő nem kapcsol be, vagy nem szól elég hangosan.
- Hordozható akkumulátor használatakor a kimeneti hang torzulhat vagy zajos lehet.
- Ha az erősítőhöz egy kereskedelmi forgalomban kapható USB AC adaptert csatlakoztat,
előfordulhat, hogy az erősítő zajos lesz. Ilyenkor az adapter helyett használjon inkább
hordozható akkumulátort.
- Ez a csatlakozó csak bemenetként működik. A csatlakozó nem használható más eszköz
tápellátására.
- Az erősítő nem táplálható USB Power Delivery (USB PD) eszközökről.
* Minden termék, cég és szabvány név a megfelelő tulajdonos védjegye vagy bejegyzett
védjegye.
* A termékek megjelenése és specifikációja előzetes értesítés nélkül változhat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!