Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
49.900 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Roland GR-D V-Guitar Distortion

Ár:
49.900 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Roland
Szállítási díj: 3.800 Ft
Várható szállítás: 2024. április 18.

             

Leírás

Az új V-Guitar pedálokkal a gitárosok már egy pedál-boardban elhelyezhető, twin pedál formában is elérhetik a Roland GK processzálás nyújtotta elképesztő lehetőségeket — a GK technológia az alapja a GR-55 gitár szintetizátornak és a VG-99 V-Guitar rendszernek egyaránt. A GR-D V-Guitar torzító egyedi distrotion és szintetizátor hangzásokat tartalmaz, melyek a gitárhúrok egyenkénti processzálásával hozhatók létre, ezáltal új és különleges hang karaktereket kínál a modern gitárosok számára. Mindez a népszerű Twin pedál (iker pedál) házban elhelyezve, olyan csatlakozókkal, melyek segítségével a pedál egyszerűen illeszthető erősítőkhöz, pedálokhoz, multi-effektekhez és egyéb V-Guitar termékekhez is. A GR-D segítségével vastag, egyedi, határozott karakterű soundok hozhatók létre, melyek csak a GK-jelfeldolgozással érhetők el.

 • A Roland kiváló V-Guitar technológiája egy Twin pedálban
 • Vastag, határozott karakterű torzító és szintetizátor hangok, a GK processzálásnak köszönhetően
 • VG-DIST 1, VG-DIST 2, POLY DIST és SYNTH hangok, valósidős DSP-vel a késés-mentes működés érdekében
 • Saját hangzások létrehozásában segítenek a GAIN, COLOR és TONE szabályzók
 • 13-pólusú GK-bemenet; mely használható a GC-1 GK-Ready Stratocaster-rel, GK-3 osztott hangszedővel és bármilyen beépített GK-hangszedős gitárral
 • Változatos csatlakoztatási lehetőségek, hogy könnyen illeszthető legyen erősítőkhöz, pedálokhoz és multi-effektekhez
 • Négy felhasználói memória, melyek a GK-val szerelt gitárról kapcsolhatók
 • A GR-D V-Guitar Distortion a Roland elismert V-Guitar családjának legújabb tagja, ebbe a családba tartozik GR-55 Gitár szintetizátor és a VG-99 V-Guitar rendszer is. A kényelmes kis pedál formátumnak köszönhetően a GR-D beilleszthető hagyományos gitár rendszerekbe is, így már ott is elérhetők a GK-processzálás nyújtotta elképesztő lehetőségek. Egy opcionális US-20 Unit Selector pedál segítségével, a jelenlegi GR és VG felhasználók is bővíthetik hang készletüket a GR-D pedál beiktatásával.

 • Fedezz fel teljesen új hangzásokat a GK processzálás segítségével

  A GR-D 13-pólusú bemenettel rendelkezik, így Roland GK-3 osztott hangszedővel, vagy beépített GK-hangszedővel szerelt gitárokkal használható, mint amilyen a GC-1 GK-Ready Stratocaster. A hagyományos monofonikus gitár hangszedőkkel szemben, a Roland GK pickup minden egyes húr jelét külön-külön képes érzékelni és izolálni, így hat egyedi jelet küld ki a 13-pólusú csatlakozón keresztül. Ezt a speciális jelet egy V-Guita eszközbe küldve, mint amilyen a GR-D, mind a hat húr jele egymástól függetlenül processzálható, ezáltal a hangzások új világába csöppenünk, egy olyan világba, mely normál ¼ inch-es gitár kimeneten keresztül nem elérhető.

 • Vastag torzító hangzások modern gitárosok számára

  A GR-D számos egyedi torzított hangzást kínál, melyek kizárólag a GK-jelfeldolgozással érhetők el. Azáltal, hogy minden egyes húrra külön torzítót alkalmazunk, a mono torzítók által keltett atonális hanghatások teljesen megszűntethetők. Ezáltal még nagyon kihajtott torzítással, akkord játék mellett is jól definiáltak lesznek az egyes húrok és tisztán kivehető minden egyes hang. Továbbá a pengetési dinamika rendkívüli módon befolyásolja a hangot, valamint széles, sztereó hangzások is elérhetők. A VG-DIST 1 és VG-DIST 2 két teljesen különböző karakterű torzított hangzást kínál, melyeket újonnan, kifejezetten a GR-D-hez fejlesztettek. A POLY DIST pedig a korai Roland gitár szintetizátorokban található polifonikus torzító új variációja, a modern digitális technológia kínálta lehetőségekkel felturbózva. A SYNTH hang pedig egy analóg szintetizátor típusú hangzás, mely a húrrezgésen alapul (nem pedig oszcillátoron), ezáltal igazán kifejező, abszolút gitáros feelingű játékérzetet biztosít.

 • Tekergess és mentsd el saját hangjaid

  Éppúgy, mint egy normál kispedál, a GR-D rendkívül egyszerű szabályzókat tartalmaz és nagyon könnyed szerkesztést kínál, azonban az egyszerűség mögött elképesztő széleskörű hangformálást tesz lehetővé. A GAIN, COLOR és TONE szabályzók állításakor, valójában egyszerre több paramétert is állítunk, melyek speciálisan az adott hangszínhez illeszkednek, így akár finom állításokkal is lényeges hangzásbeli változásokat érhetünk el. Négy memória helyre tárolhatjuk el kedvenc beállításainkat, melyek azután egyszerűen előhívhatók a GK-hangszedő kapcsolóival. A SOLO funkció az egyik beépített pedálról kapcsolható, ezzel szólókiemelés érhető el (hangerőt és Presence értéket is emel).

 • Könnyen beilleszthető bármilyen rendszerbe

  A GR-D számos csatlakozót kínál, így különféle rendszerekbe illeszthetjük a készüléket, akár pedál-board-dal, multi-effekttel, rack-kel, keverővel és egyéb V-Guitar termékekkel is kombinálható az eszköz. A dupla MIX/GUITAR INPUT bemenet, lehetővé teszi külső eszközök bekötését, melyek hangja keverhető a GR-D hangjával, a kombinált mix pedig továbbítható a pedál mono/sztereó kimenetén. A GK-hangszedővel szerelt gitár 13-pólusú GK kimenete a gitár normál hangszedőjének jelét is továbbítja, így már a hangszeren keverhető a GK és a normál hangszedő jele. A GR-D-n található egy dedikált GUITAR OUTPUT aljzat, így a normál gitárhangot akár közvetlenül kiküldhetjük a pedálból egy erősítőbe, vagy effekt processzorba. Ezt a kimenetet használhatjuk a MIX/GUITAR INPUT csatlakozóval együtt is, hogy Send/Return loop-ot hozzunk létre a normál gitárhang külső effektezésére.

 • GK-Ready gitárok és opciók

  A beépített GK-hangszedővel és 13-pólusú kimenettel rendelkező Roland GC-1 GK-Ready Stratocaster gitár tökéletesen illeszkedik a GR-D-hez, továbbá számos egyéb gyártó is készít beépített GK-hangszedővel szerelt gitárokat. A Roland kínál továbbá külön is GK-3 osztott hangszedőt, amit egyszerűen felszerelhetünk kedvenc gitárunkra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!