Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
329.900 Ft
Menny.:db

Roland FP-E50 BK digitális színpadi zongora

Ár:
329.900 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Roland
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 22.

             

Leírás

Hordozható digitális zongora SuperNATURAL Piano és ZEN-Core hangforrásokkal, 88 billentyűs kalapácsmechanikás klaviatúrával, professzionális automatikus kíséretekkel, énekharmónia effekteket használó mikrofonbemenettel, Bluetooth funkcióval és a Roland Cloudon keresztül történő bővítési lehetőséggel.

Egy kiváló minőségű, modern hordozható zongora, szórakoztató funkciókkal

Az FP-E50 prémiumminőségű digitális zongora élményt kínál – és még sok minden mást. Ez a szórakoztató hordozható hangszer tele van Roland csúcstechnológiákkal, segítve a kreativitás kibontakoztatását a tanuláshoz, előadáshoz és zeneszerzéshez. 

Fejlessze zongoratudását és játékát autentikusan a SuperNATURAL Piano hangforrással és a 88 billentyűs kalapácsmechanikás klaviatúrával. Fedezzen fel szintetizátorokat, zenekari hangszíneket és még sok mást a fejlett ZEN-Core hangforrással amelyet interaktív kíséretek is támogatnak, lehetővé téve a komplett zenekari megszólalást. Csatlakoztasson mikrofont, effektezze az énekhangot vagy szólaltasson meg valós időben énekharmóniákat. Vagy lépjen tovább a Bluetooth® audio/MIDI támogatással, a beépített felvevővel, a számítógépes csatlakozással és a Roland Cloud számos bővítési lehetőségével. 

Alapvető jellemzők

 • Sokoldalú zongora és szórakoztató hangszer, tele fejlett Roland technológiákkal
 • Autentikus zongorahangzás és játékérzet a Roland SuperNATURAL Piano hangforrásával és a PHA-4 Standard, 88 billentyűs kalapácsmechanikás klaviatúrával 
 • Bővíthető ZEN-Core hangforrás 1018 beépített hangszínnel, beleértve a szintetizátorokat, zenekari és világzenei hangszereket, gitárt, basszust, dobokat és még sok mást
 • Interaktív kíséret professzionális stílusokkal, amelyeket kiváló zeneszerzők és előadók alkottak  
 • Bővítse kreatív lehetőségeit a Roland Cloudon található Z-Style csomagokkal,  EXZ hullámforma-bővítőkkel és SDZ hangszíncsomagokkal.
 • Mikrofon bemenet és profi énekeffektek, beleértve a valós idejű harmóniákat és voice transformer hangszíneket
 • Bluetooth audio/MIDI támogatás a mobileszközökkel történő kommunikációhoz 
 • Modern előlap, jól áttekinthető kezelőszervekkel és egyszerű hozzáféréssel a speciális funkciókhoz
 • Mentse el kedvenc hangszíneit a gyors behíváshoz, és tárolja a billentyűzetbeállításokat a Scene memóriákban 
 • Beépített sztereó hangszórórendszer gazdag, telt hangzással
 • Fejhallgató-csatlakozó a játékhoz és gyakorláshoz anélkül, hogy másokat zavarna 
 • Sztereó kimenet külső hangrendszerhez történő csatlakoztatáshoz
 • Sztereó audiobemenet zenelejátszó vagy más eszköz csatlakoztatásához
 • Beépített felvevő overdub funkcióval
 • USB audio/MIDI interfész zenekészítő szoftverekkel történő munkához számítógépeken és mobileszközökön keresztül
 • USB memória port a felvételek, hangszínbeállítások és rendszerbeállítások USB flash meghajtóra történő mentéséhez
 • Pianínó jellegű megjelenés a KSFE50 állvánnyal és a KPD-70 pedálegységgel
 • KS-10Z, KS-12 és KS-20X állványok és DP sorozat pedáljai a hordozható használathoz

Zenei inspiráció mindig és mindenhol

Univerzális mobil kialakításával az FP-E50 lehetővé teszi, hogy bárhol ambiciózus, kreatív elképzeléseket valósítson meg. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően pedig könnyű a legfontosabbra – a zenélésre – összpontosítani. 

A jól bevált FP stílus

A vonzó FP-E50 rendelkezik mindazon alapvető funkciókkal, amelyek világszerte olyan népszerűvé tették a díjnyertes FP digitális zongora sorozatot. Könnyedén mozgatható az otthonon belül és kívül, miközben a beépített sztereó hangszórók magával ragadó hangot sugároznak bármilyen környezetben. Csatlakoztasson külső hangszórókat a nagyobb hangerő érdekében, ha éppen ez szükséges az előadáshoz. Vagy csatlakoztasson egy fejhallgatót a csendes gyakorláshoz.

Világos munkafolyamatok

Igaz, hogy az FP-E50 tele van fejlett funkciókkal, de ennek ellenére a hangszer kezelése rendkívül egyszerű. A kijelzőn látható a hang, a tempó és egyéb lényeges információk, a letisztult panelelrendezés pedig közvetlen hozzáférést biztosít a hangszínválasztáshoz, a kedvenc hangszínekhez, a billentyűzet transzpozíciójához stb. Számos gomb esetében hosszú lenyomással különböző funkciókat érhet el, amelyek lehetővé teszik a beállítások mentését vagy a mélyebb paraméterek módosítását anélkül, hogy a menüben keresgélne. A Scene-k segítségével pedig egyetlen művelettel azonnal behívhatja a teljes billentyűzet összes beállításait.

Előadás korlátok nélkül

A kifejező FP zongora funkciókat a fejlett Roland billentyűzettel és énektechnológiákkal ötvöző FP-E50, a zenei eszközök széles választékát kínálja, melyekkel bármilyen stílusban szabadon játszhat. 

Prémiumminőségű zongoraélmény

Kezdőként vagy tapasztalt zongorostaként,  az FP-E50 egyaránt tökéletes alapot biztosít a tanuláshoz, a gyakorláshoz és az előadáshoz. A Roland SuperNATURAL Piano hangforrása az akusztikus hangszerek autentikus jétékérzetét és interaktív viselkedését kínálja, lehetővé téve az Ön számára, a játékdinamikától függő hangzásbeli lehetőségek és színek végtelen skáláját. A 88 szabványos méretű billentyű, a kalapácsmechanika, a kiváltópont és az Ivory Feel anyag - amely ugyanazt a tapintást biztosítja az ujjai számára, mint egy világszínvonalú akusztikus hangszer - teljessé teszi a játékélményt. 

További hangok univerzuma, a ZEN-Core támogatásával

Az FP-E50 a bővíthető ZEN-Core hangforrással is rendelkezik. Ez ugyanaz a fejlett hangforrás, amely a profi Roland szintetizátorokban, például a JUPITER-X-ben FANTOM-ban található. Fedezzen fel korábbi Roland szintetizátor-hangszíneket, rézfúvós és zenekari hangokat, gitárokat és basszusgitárokat, világzenei hangszíneket, dobokat és még sok mást. Az egyszerű kezelőszervekkel szabadon rétegezhet zongora és ZEN-Core hangszíneket, vagy különböző hangokat rendelhet hozzá a bal és jobb kézhez.

Egy interaktív kísérőzenekar

Intelligens automatikus kíséreteivel az FP-E50 komplett zenekari hangzást biztosít az Ön vezényletével. Válasszon a közel 200, profi zeneszerzők által újonnan létrehozott zenei stílus közül. Vezérelje a kíséretet a bal kezével, kezdők számára egyszerű egyhangos játékkal, a haladók pedig teljes akkordfelismeréssel. Az interaktív mód még szórakoztatóbbá teszi a dolgokat, lehetővé téve, hogy a játék alapján irányíthassa a kíséret hangerejét és intenzitását. A Chord Sequencer funkcióval pedig improvizálhat és dallamokat fejleszthet színes, előre beállított akkordmeneteken keresztül, amelyek automatikusan követik a kíséretet. 

Találja meg a saját hangját

Énekeljen együtt a zongorajátékával az FP-E50 mikrofonbemenetének és stúdióminőségű énekeffektjeinek használatával. Tegye élettelivé a hangzást gazdag téreffekttel, vagy erősítse meg kompresszorral és a zajcsillapítóval. Játsszon lenyűgöző, valós idejű énekharmóniákkal, amelyek varázslatosan követik a megszólaltatott akkordokat. Vagy lepje meg a közönséget hangátalakító effektekkel, amelyek megváltoztatják ez énekhang nemtől függő karakterét, vagy akár funky robothangzássá változtatják. Van még egy vocoder effekt is a régi elektronikus és kórushangok létrehozásához, amelyeket a billentyűzeten lejátszott hangokkal irányíthat.

Felfedezés és zenekészítés

Növelje tovább az FP-E50 élményt a Roland Cloud bővítéssel, a Bluetooth audio/MIDI támogatással, a beépített felvevővel, valamint a számítógépeken és mobileszközökön lévő zenei szoftverekhez történő USB-csatlakozással. 

Merítsen inspirációt a Roland tartalmakból

A Roland Cloudon az FP-E50 tartalmak egyre bővülő választékát fedezheti fel. Bővítse kíséretkönyvtárát a Z-Style Pack-ekkel*, amely a professzionálisan kidolgozott stílusok és kísérőhangbeállítások új skáláját kínálja a népszerű zenei stílusokhoz és regionális műfajokhoz világszerte. EXZ Wave Expansions és SDZ Sound Pack hangszínek is elérhetők, amelyek lehetővé teszik a ZEN-Core hangforrás bővítését és testreszabását igazi  Roland hangszenekkel és vezető hangdizájnerek által válogatott tartalommal.

*Hamarosan jön.

Vezeték nélküli zenelejátszás

A beépített Bluetooth segítségével könnyedén integrálhatja okostelefonját vagy táblagépét az FP-E50 készülékkel. Szólaltasson meg a dalokat a zenei könyvtárából a hangszeren keresztül vezeték nélkül és játsszon együtt ezekkel. Kövesse az oktató zongoravideókat az interneten. A Bluetooth MIDI segítségével pedig olyan zenekészítő alkalmazásokkal dolgozhat, mint a Roland Zenbeats és sok más.

Zenék felvétele és megosztása 

Az FP-E50 rugalmas felvevője lehetővé teszi az előadás egy lépésben történő rögzítését, beleértve az automatikus kíséretet, a bal és jobb kezét, valamint az énekhangot. Ha elégedett a felvétellel, mentse el a belső memóriába a későbbi lejátszáshoz vagy egy USB flash meghajtóra a megosztáshoz. Az FP-E50 USB egy audio/MIDI interfészt is tartalmaz, amellyel továbbfejlesztheti FP-E50 felvételeit, és új darabokat komponálhat egy számítógépes zenekészítő szoftverben.

Tartozékok otthonra és a színpadra

A Roland számos állványt és pedált kínál az FP-E50 használatához. Az otthoni zongorázáshoz a KSFE50 állvány és a KPD-70 pedálegység egységes, letisztult megjelenést nyújt az integrált zengető, tompító és prolongációs pedálokkal. Ha pedig úton van, a színpadi használatra készült KS-10X, KS-12 és KS-20X állványok és a DP sorozat pedáljai közül választhat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!