Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
69.800 Ft
Menny.:db

BOSS WL-20 vezeték nélküli hangszeres szett

Ár:
69.800 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Boss
Szállítási díj: 2.499 Ft
Várható szállítás: 2024. július 22.

             

Leírás

A vezeték nélküli szabadság élménye

Mindig álmodoztál a vezeték nélküli szabadságról, de a rendszerek bonyolultsága és hangvesztesége miatt halogattad a dolgot? Most itt van számodra az új WL-20 sorozat! A villámgyors BOSS technológiának köszönhetően ezek a kompakt zenei eszközök prémium hangzása, plug-and-play működése teljes egészében kiküszöböli a normál vezeték nélküli rendszerek összes hiányosságát.

Ha egyszer megtapasztalod WL-20 sorozat nyújtotta szabadságot, soha nem fogsz visszatérni a kábelekhez. Nincs több bajlódás a kábelekkel, szabadon mozoghatsz játék közben, amikor otthon gyakorolsz, barátokkal jammelsz vagy koncerten játszol. A hangbeállásnál kívülről is meghallgathatod a hangot és a közönség számára állíthatod be a legjobb gitárhangzást. A szabad színpadi mozgásnak köszönhetően egyszerűbben kommunikálhatsz a többi zenésszel játék közben, ami még dinamikusabbá teszi a koncerteket.

  • Plug-and-play vezeték nélküli rendszer gitárhoz, basszusgitárhoz és más elektronikus hangszerekhez.
  • Nincs szükség bonyolult összeállításra — kb. 10 másodpercet vesz igénybe a jeladó és vevő dokkolása az optimális vezeték nélküli kapcsolat megteremtéséhez
  • Új fejlesztésű BOSS technológia a kiváló hangminőséghez, sziklaszilárd stabilitással, ultra-alacsony jelkéséssel (2.3 ms) és 15 méteres hatótávolsággal (látószög kiterjedés)*
  • Beépített, újratölthető-elem, amely akár 12 óra folyamatos játékidőt garantál**
  • Egyszerű töltés általános USB adapterrel (5 V/500 mA vagy több)
  • Kábelhang szimuláció egy 3 méteres gitárkábel természetes ellenállásának modellezésével (csak WL-20 modell)
  • Tartalék WL-T jeladó külön kapható

* A jeladás tartománya függ a helyi feltételektől.

** A jeladó teljes töltése 2 órát, a vevő teljes töltése pedig 10 órát vesz igénybe.

Villámgyors BOSS vezeték nélküli technológia

A KATANA-Air vezeték nélküli gitárerősítőnél megismert, csúcsminőségű BOSS technológiának köszönhetően a WL-20 sorozat kiváló hangminőséget és nagy dinamikatartományt garantál. A készülék 2.4 GHz-es frekvenciasávban működik és automatikusan állítja be az optimális csatornát a sziklaszilárd, elakadásoktól mentes jelátvitelhez. Az ultra-alacsony jelkésés (mindössze 2.3 ms) mellet a játékérzet minden pillanatban kiváló. Egy helyen akár 14 BOSS vezeték nélküli rendszer is használható egy időben, így egyszerre több zenész is élvezheti a vezeték nélküli szabadságot.

*Az adott környezet befolyásolhatja az egyszerre használható rendszerek számát.

Csatlakoztasd és csapj a húrok közé

A WL-20 rendszer használata valójában ugyanolyan egyszerű, mint egy gitárkábelé. A kisméretű jeladót a gitárhoz kell csatlakoztatni, a vevőt pedig a pedálhoz vagy erősítőhöz. Ennyi az egész!

Automatikus vezeték nélküli beállítás

A WL-20 sorozat nem igényel sziszifuszi csatornabeállítást. A jeladó és vevő dokkolása 10 másodperc vesz igénybe az optimális kapcsolat automatikus beállításához.

Egyszerű töltés USB-n keresztül

Dokkolt állapotban a jeladóban és vevőben található telep egyszerre tölthető egy általános, új okostelefonokhoz és tabletekhez használható USB adapterrel (5 V/500 mA vagy több). A jeladó és vevő egymástól függetlenül is tölthető a tartozék mikro USB kábellel.

WL-20: Beépített kábelhang-szimuláció

Ha passzív hangszedőkkel (ez a legáltalánosabb pickup-típus) ellátott gitárt vagy basszusgitárt használsz, valószínűleg a WL-20 modell a legjobb választás számodra. Ez beépített kábelhang-szimulációval rendelkezik, amely modellezi azt a természetes hangkarakterisztikát, amely egy passzív hangszedő és egy 3 méteres gitárkábel együttes használatából adódik. Ez a hatás kissé visszafogja magas hangtartományt, ami a normál gitárkábelek használatára jellemző melegebb hangzást eredményez.

WL-20L: Nincs kábelhang-szimuláció

A WL-20L modell funkciói megegyeznek a WL-20 modell funkcióival, azzal a különbséggel, hogy nem rendelkezik kábelhang-szimulációval. Ez olyan hangszerekhez a legjobb választás, melyeknél a kábel ellenállásának nincs vagy csak alig van hatása a hangra. Ilyenek az beépített előerősítővel rendelkező elektromos/akusztikus gitárok, aktív hangszedőkkel ellátott gitárok vagy basszusgitárok, vagy olyan vonaljelszintű hangszerek, mint a vállra vehető szintik vagy a Roland Aerophone digitális fúvós hangszer. A WL-20L azonban passzív hangszedőkkel is jól használható, ha nincs szükség a magas hangtartomány enyhe csillapítására a kábelhang-szimuláció által.

WL-50: Egy BOSS vezeték nélküli rendszer a Pedalboard-hoz

Ha a Pedalboard-ot szeretnéd vezeték nélkül használni, próbáld ki a WL-50 rendszert. Ez ugyanazt a csúcsminőségű, vezeték nélküli technológiát alkalmazza, mint a WL-20 és WL-20L, azonban kispedál méretének köszönhetően egyszerűen beilleszthető egy Pedalboard-ba, rendelkezik egy integrált jeladóval, két fajta kábelhang-szimulációval és DC kimenettel további pedálok tápellátásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!