Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
179.900 Ft
Menny.:db

BOSS KTN-ARTIST Katana Artist gitár kombó erősítő 100W 1X12"

Ár:
179.900 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Boss
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 23.

             

Leírás

CSÚCSMINŐSÉGŰ HANGSZÍNEK, PROFI ZENÉSZEK SZÁMÁRA
Autentikus csöves hangzásuknak és játékérzetüknek, sokoldalú beépített BOSS effektjeiknek és kivételes értéküknek köszönhetően a KATANA erősítők világszerte elismertek a gitárosok körében. A csúcsmodell KATANA-Artist kombó új magaslatokba emeli a KATANA hangzást a legkorszerűbb tulajdonságokkal és számos újítással felvértezve a profi zenészek igényeihez igazítva. Prémium minőségű 12”-os WAZA hangszórójával, félig nyitott hangládájával és újra hangolt erősítő karaktereivel a 100W-os KATANA-Artist egy igazi hangerőmű minden zenei műfajhoz, legyen az blues, jazz, country vagy a legkeményebb rock stílusok.

 
Katana Version 4: Új efektek és Katana MkII bővítés támogatása

A Katana Version 4 frissítés néhány új effektet kínál az eredeti Katana-50 tulajdonosok számára, melyek az új generációs Katana MkII sorozatból lettek átvéve. Hozzáadott Heavy Octave, Stereo Delay és Pan Delay effektek, valamint egy dedikált a Pedal FX szekció, amely megkönnyíti a lábbal vezérelhető wah és pedal bend effektek vezérlését. Továbbá az első generációs, 100 W-os Katana modell mostantól „slave” erősítőként használható a Katana MkII praktikus Stereo Expand funkciójával, amely lehetővé teszi széles, nagy kiterjedésű hangzások létrehozását a két erősítő között felosztott, sztereó-kompatibilis effektekkel.

A Katana Version 4 frissítés a Downloads oldalon keresztül érhető el.

Főbb jellemzők:
- Profi 100W-os kombó erősítő megújult hangzással és a legújabb KATANA tulajdonságokkal
- Tube Logic technológia az átütő hangzáshoz, minden zenei helyzetben
- Masszív, analóg AB végfokszekció a KATANA erősítőktől megszokott autentikus hangzáshoz és játékérzethez
- Egyedi 12”-os WAZA hangszóró a klasszikus brit Stack hangzáshoz és játékérzethez, megnövelt teljesítménnyel
- Új fejlesztésű, strapabíró hangláda, félig nyitott hátlappal a fókuszált hangzáshoz, gazdag mély tartománnyal
- Öt egyedi erősítőkarakter a KATANA-Artist hangládához és WAZA hangszóróhóz optimalizálva
- 61 beállítható BOSS effekt és sok jelút konfiguráció a BOSS Tone Studio szerkesztőszoftverrel
- Nyolc Tone Setting memória az összes erősítő- és effektbeállítás tárolásához és behívásához
- Power Control funkció, amely kitekert hangzást és dinamikus játékérzetet biztosít alacsony hangerő mellett is
- Dedikált panelvezérlők a Cabinet Resonance és Air Feel funkciók beállításához
- Effect loop a BOSS Tone Studio-val konfigurálható pozíció, gain és soros/párhozamos beállításokkal
- Külső vezérlés támogatása külön megvásárolható lábkapcsolókkal (GA-FC, FS sorozat) és MIDI –n keresztül
- Letölthető, színpadkész Patch-ek minden zenei műfajban a BOSS Tone Central-on keresztül

Hozzáadott tulajdonságok a KATANA Version 4 szoftverfrissítéssel
Összesen 65 elérhető effekttípus; hozzáadott Heavy Octave, Stereo Delay és Pan Delay
Új Pedal FX szekció, amely megkönnyíti a lábbal vezérelt wah és pedal bend efektek beállítását a BOSS Tone Studio-ban
Dedikált üzemmód egy 100 W-os Katana modell „slave” erősítőként történő használatához a Katana MkII Stereo Expand funkciója számára (a Katana-50 nem támogatott)
A KATANA erősítőkről
A KATANA egy hagyományos szamuráj kard, amely a becsületet, precizitást és művészi érzékenységet szimbolizálja a japán kultúrában. A KATANA sorozat erősítőinek tökéletesen kifinomult, átütő hangzása generációkon átívelő elhivatottság és szakértelem eredménye, ezért is viselik büszkén ennek a fenséges kardnak a nevét. A Waza fejlesztés nyomdokában, ezek az innovatív erősítők a BOSS elhivatottságot testesítik meg a tökéletes rockhangzás keresésében. A szabadalmazott áramköri konstrukcióknak és minden részletre kiterjedő finomhangolásnak köszönhetően a KATANA sorozat a hagyományokon alapuló szakértelmet és a mai modern funkciókat ötvözi ezekben az új generációs rockerősítőkben.

Megújult hangzás színpadra és felvételkészítéshez
A profi zenészek számára készült 100W-os KATANA-Artist új hangláda konstrukcióval, előre néző vezérlőkkel és egy prémium minőségű 12”-os Waza hangszóróval van ellátva. A félig nyitott hangláda ideális rock hangzást garantál, rendkívül strapabíró és tökéletesen fókuszálja az erősítő telt hangját. A dedikált Cabinet Resonance vezérlővel a játékhoz igazíthatjuk az erősítő reagálását a végfokszekció és a hangszóró dinamikus kölcsönhatásának beállításával. Mindezek mellett, a KATANA-Artist öt erősítőtípusának hangja és játékérzete tökéletes harmóniában működik együtt a Waza hangszóróval és új hangládával.

Waza hangszóró: Legendás hangzás, megnövelt teljesítmény
A KATANA-Artist egyik figyelemre méltó tulajdonsága az a 12”-os Waza hangszóró, melynek hangját a ’60-as években megjelent, azóta etalonná vált 25W-os brit Stack hangszóró inspirálta. A BOSS célkitűzése az volt, hogy tökéletesen modellezze e hangszóró hangkarakterét és játékérzetét, jelentősen megnövelt teljesítmény mellett. Az eredeti hangszóró részletes analízise, a mágnes és más felhasznált anyagok körültekintő kiválasztása után a BOSS-nak sikerült tökéletesen megvalósítani a kitűzött célt. Széles dinamikatartományt átölelő, gazdag, rezonáló hangjával ez a Waza hangszóró először képes valósághűen visszaadni az áhított vintage rock hangzást egy kompakt, 100W-os kombó erősítőbe építve.

Öt eredeti erősítőkarakter a KATANA-Artist-hoz igazítva
A KATANA-Artist erősítőhöz hangolt öt kiválasztható erősítőkarakter minden hangzást lefed az organikus vintage gitárhangzásoktól a moden high-gain hangzásokig. A Clean természetes és tiszta, miközben a Crunch kellően harapós és jól reagál. A Lead pedig széles dinamikatartományban használható a különböző zenei stílusokhoz, a vastag, átütő blues szólóktól a gurlulós legato szólókig. A Waza erősítőből átörökített DNS-nek köszönhetően a Brown azt a tökéletes high-gain hangzást biztosítja, melyet a világklasszis rockgitárosok keresnek. Az Acoustic tovább bővíti a KATANA sokoldalúságát azáltal, hogy optimalizálja az erősítő hangzást az elektroakusztikus gitárokhoz is.

A pedálok otthon is maradhatnak
A beépített BOSS effekteknek köszönhetően a KATANA-Artist mellé egy gitáron kívül nincs másra szükség. További 65 effekt érhető el USB-n keresztül a BOSS Tone Studio-ban, melyek mindegyike tetszés szerint beállítható, a kedvenceket pedig be lehet tölteni az erősítő különböző effektszekcióiba. Az általános Distortion, Delay és Reverb effekteken túl, olyan effekteket is használhatunk, mint a Pitch Shifter, Ring Modulator, Slicer, csatorna és globális EQ és sok más. Egy effekt loop is megtalálható a nélkülözhetetlen külső effektek csatlakoztatásához. Ráadásul a BOSS Tone Studio-n keresztül szabadon konfigurálható a loop pozíciója. Kimeneti/bemeneti gain, soros/párhuzamos működés az elképzelt hangzás kialakításához.

Version 3 effektek és vezérlési lehetőségek
A hozzáadott új effektek között a Roland DC-30 Analog Chorus-Echo, a BOSS GE-10 Graphic Equalizer és a 95E Wah pedál szerepel. Ezek a klasszikus effektek tökéletesen együttműködnek a KATANA öt erősítőkarakterével, de igazi tonális varázslat jön létre, amikor ezeket a Brown erősítő karakterének felharmonikusokban gazdag hangjával használjuk. Továbbá az Update lehetőséget nyújt kedvenc paraméterek kijelölésére az előlap effektpotmétereire, nagyobb rugalmasságot biztosítva ezáltal az egyéni effekthangzások azonnali létrehozásához. Ráadásul bizonyos effektparamétereket mostantól akár három Expression pedállal is vezérelhetünk (a hátlaphoz csatlakoztatott GA-FC lábkapcsolón keresztül), így még több valós idejű parancsot adhatunk az erősítőnek a játék közben.

Hangszínbeállítások: Saját erősítő-és effektbeállítások azonnali behívása
A KATANA-Artist egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a kedvenc csatorna-és effektbeállítások tárolásának lehetősége a Tone Setting memóriák használatával a későbbi gyors behíváshoz. Miután az előlap vezérlőivel kitekertük a kívánt hangzást, egyszerűen, egyetlen gombnyomással menthetjük el az erősítő belső memóriájába. Összesen nyolc Tone Setting memória (2 bank x 4 memóriahely) érhető el és ezek kiválasztása egyszerűen elvégezhető az előlapról. Továbbá külön megvásárolható lábkapcsolók és Expression pedálok csatlakoztatása is lehetséges, így a kezek szabadon maradhatnak az erősítő vezérlése közben.

Gyors működés
A sok korszerű funkció ellenére a KATANA-Artist használata rendkívül egyszerű. A jól ismert Gain, Presence és három sávos Tone Stack vezérlőkkel egyszerűen állítható be a kívánt hangzás, miközben a szükséges effektparamétereket egyetlen tekeréssel változtathatjuk meg. A Power Control funkcióval egyszerűen vehetjük vissza a hangerőt kisebb színpadokon vagy az otthoni gyakorláshoz, továbbra is fenntartva a kitekert hangzást.

Keverésre kész direkt hang Air Feel szimulációval
A KATANA-Artist vonal, USB és Phones/Recording kimenetei hangláda-szimulációval rendelkeznek, így mikrofonozott erősítőhangzást is kiküldhetünk egy külső erősítőrendszerre, DAW szoftverre vagy fejhallgatóra a csendes gyakorláshoz. Az előlap Air Feel potméterével a hangláda szimuláció térbeli kiterjedése állítható be azonnal a különböző dalokhoz és zenei stílusokhoz. A Version 3 frissítés tovább bővíti az USB képességeket, igazi sztereó hangzást garantálva a KATANA számos Modulation, EQ, Delay és Reverb effektjéhez, beleértve az újonnan hozzáadott DC-30 Analog Chorus-Echo-t is.

Ingyenes Patch-ek és szerkesztőszoftver
A BOSS Tone Central weboldalon keresztül számos ingyenes erősítő-és effektbeállítást érhet el a Kata sorozat erősítőihez. Ezeket a profi gitárosok által létrehozott hangzásokat azonnal használhatjuk különböző zenei stílusokhoz vagy jó kiinduló pontot nyújtanak a saját hangszínek kialakításához. A beállításokat a BOSS Tone Studio szerkesztőszoftverre tölthetjük be a KATANA erősítőbe, amely szintén a BOSS Tone Central oldalon érhető el. A KATANA effektek kiválasztása és szerkesztése mellett a BOSS Tone Studio segítségével kényelmesen rendszerezhetjük a KATANA beállításokat a különböző fellépésekhez, felvételkészítéshez vagy gyakorláshoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!