Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
197.800 Ft
Menny.:db

Boss GP-10GK

Ár:
197.800 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Boss
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 17.

             

Leírás

Korlátlan hang-lehetőségek

Az új GP-10 az elképesztő hangzások és hangolások egész garmadáját kínálja, mindezt egy mérsékelt árfekvésű és egyszerűen kezelhető kompakt processzorban elhelyezve. A gitárunkra szerelt Roland GK-hangszedő segítségével, a GP-10-zel különféle klasszikus elektromos gitárok, akusztikus gitárok és basszusgitárok hangjai szólaltathatók meg, továbbá analóg modellezésű szintetizátor hangok is elérhetők, mint például a legendás Roland GR-300. És ez még csak a kezdet, mert azonnal elérhetünk mindenféle alternatív hangolást, köztük a népszerű nyitott hangolásokat, a 12-húros gitárt, vagy a mai ultra-heavy rock zenékben használatos „lehangolt”, Drop gitár hangzásokat. A GP-10 ezen kívül még használható teljes értékű multi-effektként is, akár a GK-hangszedőről, akár a normál pickupról hajtjuk, rengeteg COSM erősítő és effekt áll rendelkezésre az élő és stúdió használathoz. Az USB csatlakozón keresztül közvetlenül vehetjük fel a GP-10 hangjait DAW szoftverünkbe, a gitár-MIDI átalakítónak köszönhetően pedig akár számítógépes szoftver szintetizátorokat is meghajthatunk a gitáron játszva!

 • Azonnal elérhető Drop hangolások, nyitott hangolások, 12-húros hangzások és bármilyen saját, egyedi hangolás
 • A COSM technológia által generált hangszer modellezések, köztük hagyományos elektromos és akusztikus gitárok, basszus gitárok, szitár, bendzsó, fretless gitár és egyebek
 • A valósidős DSP-nek köszönhetően analóg gitárszintetizátor modellezések is elérhetők, kiváló játékérzet mellett
 • Teljesen új hangzások alakíthatók kis a modellezett és a normál gitárhangok összekeverésével
 • Kiváló minőségű COSM erősítők és a GT-100-ból származó multi-effekt szekció
 • 13-pólusú bemenet Roland GK-3 osztott hangszedővel, vagy egyéb kompatibilis osztott hangszedővel szerelt gitárok számára
 • Szabvány 1/4-inches gitár bemenet, így az erősítők és effektek bármilyen gitárral használhatók
 • USB audio/MIDI interfész a többsávos hangfelvétel érdekében (akár minden húrt külön sávra vehetünk fel), valamint gitár-MIDI átalakító a GK-hangszedő segítségével
 • BOSS TONE STUDIO Editor/ Librarian szoftver Mac/Windows platformra és ingyenesen elérhető Patch-ek a bosstonecentral.com weboldalról
 • Kapható GK-3 osztott hangszedővel, vagy anélkül is
 • A GP-10 egy másik 13-pólusú GK készülékkel együtt is használható az opcionális GKP-2 párhuzamos kábel segítségével
 • Mellékelt tartozékok: Roland GK-3 hangszedő, 3 méteres GK kábel

ELKÉPESZTŐ VÁLTOZATOSSÁG SZÍNPADRA ÉS STÚDIÓBA EGYARÁNT

A GP-10 egy hangszer modellező processzor és multi-effekt egyben. A multi-effekt szekciója zászlóshajó-szintű COSM erősítőket és effekteket tartalmaz, melyek bármilyen gitárral használhatók a normál 1/4-inches jack kimeneten keresztül. Amennyiben a GP-10 GK bemenetéhez csatlakoztatunk egy GK-kompatibilis hangszedőt 13-pólusú GK kábellel, azonnal megnyílik előttünk a készülék hangszer-modellező része, ahol elképesztő hangzásokat kreálhatunk színpadi használatra, vagy stúdió felvételekhez.

AZONNAL MEGVÁLTOZTATHATÓ GITÁR HANGOLÁSOK

A GK-hangszedő használatával, a GP-10-ben egyetlen pedál megnyomásával megváltoztathatjuk a gitárunk hangolását. Nem kell gitárt cserélni, vagy manuálisan áthangolni hangszerünket a különböző dalokhoz, csak kiválasztjuk a GP-10-ben elmentett hangolást és kész! Slide-ozhatunk nyitott hangolásokban, mint az Open G és E, vagy élvezhetjük a 12-húros hangolás szépségeit, vagy akár félhangos lépésekben le is hangolhatjuk az egész gitárt a masszív, ultra-heavy riff-ek eléréséhez. Számos előre beprogramozott hangolás közül választhatunk, vagy elkészíthetjük saját, egyéni hangolásunkat is.

LEGENDÁS GITÁROK ÉS SZINTETIZÁTOROK VILÁGRASZÓLÓ GYŰJTEMÉNYE

A különféle hangolásokon kívül, GK-kompatibilis hangszedő használatával a GP-10 segítségével teljesen megváltoztathatjuk gitárunk hangját. Elérhetőek legendás single-coil és humbucker hangszedővel szerelt gitárok modelljei, fém és nylon-húros akusztikus gitárok, basszusgitárok, bendzsó, rezonátor gitár, fretless gitár és még szitár is! A GP-10 tartalmaz egy analóg-modellezésű szintetizátor szekciót is, mellyel olyan híres hangszerek autentikus modellezései érhetők el, mint például a Roland GR-300 analóg gitár szintetizátor, valamint két oszcillátoros és számos állítható paraméterrel rendelkező vastag OSC szintetizátorok hangzásai is. Ezeken felül, a „Poly FX” kiválasztásával egyedi hangzásokat hozhatunk létre, melyek csak a GK-processzálással lehetségesek. A modellezett hangokat keverhetjük is a normál gitárhangunkkal a még nagyobb változatosság érdekében.

TERMÉSZETES, RENDKÍVÜL DINAMIKUS COSM ERŐSÍTŐK

Kulcsfontosságú tényező, mely meghatározza egy elektromos gitár hangzását az erősítő típusa, melyből rengetegféle megtalálható a GP-10-ben. 30 különféle erősítő közül válogathatunk, köztük klasszikus kombók, vintage stack-ek, modern high-gain erősítők, továbbá modellezett basszusgitár hangokhoz basszus erősítők és az akusztikus gitárhangokhoz szélessávú erősítők is rendelkezésünkre állnak. Az egyedi BOSS DSP-nek és a legújabb COSM modellezés fejlesztéseinek köszönhetően, a GP-10-ben található erősítők organikus, dinamikus hangzást biztosítanak, ahol állítható a természetes csöves kompresszió mértéke és a játékérzet egyaránt. Az összes GP-10 előerősítő használható normál gitárral és GK-hangszedős gitárral egyaránt.

KIVÁLÓ MULTI-EFFEKT SZEKCIÓ

A GP-10-ben a zászlóshajó GT-100-ból származó effektek széles választéka megtalálható. Ezek legtöbbje normál gitárral (GK-hangszedő nélkül) is használható, így a GP-10 gitár effekt processzorként is használható. Az effektek között találunk különböző torzítókat (overdrive, distortion), modulációs effekteket, visszhangokat, zengetőket, sőt még intelligens harmonist-ot és egyéb remek effekteket is. A beépített expression pedál használható hangerő pedálként, vagy Wah, Pedal Bend és egyéb funkciókra.

BEÉPÍTETT USB AUDIO/MIDI INTERFÉSZ

A GP-10 tartalmaz egy beépített USB audio/MIDI interfészt, így könnyedén rögzíthetünk bármilyen gitárral, kiváló erősítő és effekt hangzásokat kedvenc DAW szoftverünkbe. Amikor viszont GK-hangszedős gitárt használunk, a GP-10 azon nyomban egy elképesztően kreatív eszközzé alakul át, melynek képességei meghaladják az összes standard gitár-processzor lehetőségeit. Például, minden egyes húrról külön-külön sávra rögzíthetünk audio jelet, akár effektezve, akár szárazon is. Amikor száraz hangot veszünk fel, lehetőség nyílik a rögzített sávok utólagos erősítésére (Re-amping) a GP-10 erősítőivel, vagy akár a hangszer modellezéseknek köszönhetően, maga a hangszer hang is utólag megváltoztatható („Re-guitar”). A gitár-MIDI funkció pedig lehetővé teszi, hogy gitáron játszva szoftver szintetizátorokat hajtsunk meg, vagy MIDI szekvenciákat vegyünk fel és MIDI adatokat küldjünk egy kottázó szoftverbe a számítógépen.

BOSS TONE STUDIO ÉS BOSS TONE CENTRAL

Az ingyenesen letölthető BOSS TONE STUDIO szoftver segítségével egyszerűen szerkeszthetjük és rendezhetjük GP-10 Patch-einket Mac, vagy Windows számítógépen. Továbbá a szoftver közvetlen elérést biztosít a BOSS TONE CENTRAL weboldalhoz, melyről folyamatosan bővülő tartalom mellett juthatunk hozzá ingyenesen, kiváló gitárosok által programozott, koncert-kész hangzásokhoz a GP-10-re.

GK HANGSZEDŐ LEHETŐSÉGEK A GP-10-HEZ

Az igényeknek megfelelően, a GP-10 kapható önmagában is (GP-10S), vagy Roland GK-3 osztott hangszedővel és egy 13-pólusú kábellel együtt, összecsomagolva is (GP-10GK). Amennyiben már van a gitárodon GK-3 hangszedő, vagy beépített GK-s gitárral rendelkezel, mint például a GC-1 GK-Ready Stratocaster, akkor a GP-10S a jó választás. Amennyiben szeretnéd használni a GP-10 hangszer modellezéseit és nincs GK-hangszedőd, akkor viszont válaszd a GP-10GK-t. A GK-3 felszerelése egyszerűen és gyorsan megoldható, úgy hogy közben nem kell a gitárt módosítani sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!